Yritys

Toimintapolitiikka

Onda Nordic Oy on sitoutunut ehdottomaan asiakastyytyväisyyteen sekä kehittämään tuotteitaan ja toimintaansa ympäristön huomioonottaen unohtamatta henkilökuntaansa. Henkilökunnan oppiminen ja motivointi on yritysstrategiamme pääsuuntaviiva.

Koulutus on jatkuva toimintapolitiikkamme.

Painotamme asiakassuhteessamme pitäjänteistä vuorovaikutusta, joka takaa jatkuvuuden.

Laatu- ja toimintajärjestelmät

Onda Nordic Oy:n laatu takaa parhaan mahdollisen lopputuloksen erilaisissa kaukolämmitys- ja kaukojäähdytyskohteissa.

Suomalaiset edulliset, ympäristöystävälliset ja varmat kaukolämpöjärjestelmät ovat tunnettu käsite maailmalla. Suomalainen huipputekniikka on ylpeyden aiheemme ympäri maailmaa.

Sitoudumme noudattamaan yksiselitteisesti Suomen Energiateollisuus (ent. Suomen Kaukolämpö) Ry:n määräyksiä ja ohjeita K1/2003 niin laadussa kuin testaustoiminnassamme.

Onda Nordic Oy:n varaosapalvelu on laajuudeltaan erittäin kattava ja pyrkii saamaan varaosat asiakkaalle mahdollisimman nopeasti. Takuu ja huoltoasiat sekä niiden hoito ovat yrityksellemme kunnia-asia.

Vaikeissa tai likaavissa olosuhteista huoltopalvelustamme asiakas saa nopeasti esim. kemiallisen ns. CIP Cleaning palvelun. Tämä palvelu tarkoittaa lämmönvaihtimen kemiallista pesua kun lämpöpinta likaantuu ja jäähtymä huononee tai painehäviö nousee yli määräysrajojen. Mahdollisissa takuutapauksissa joissa lämmönsiirtopinnassa on reikä tai vuoto on ulospäin lämmönvaihtimien korvauspalvelumme kattaa kaikki tapaukset !